Detailní popis produktu
Základní informace
- Místo: Bulang (布朗山), Xishuangbanna, provincie Yunnan, Čína (1800-2000 m.n.m.)
- Sklizeň: Jaro 2022, Bulang minorita (布朗)
- Odrůda: Camellia Assamica velkolistá (大叶)
- Zpracování: Fermentovaný tmavý puer (熟茶)
- Věk: 70-99 leté staré čajovníky (大树)
Příprava
- Množství: 1 celá mandarinka pro 1-8 čajomilců do 150 ml gaiwanu či konvičky
- Nálevy: Prvních 15 nálevů se slévá po 5 sekundách, ostatní nálevy pak lze slévat po 10 a více sekundách v závislosti na požadované síle nálevu
- Ostatní: Doporučená teplota vody při slévání je 95-99 ˚C, používejte kojeneckou vodu a čajovou keramiku pro lepší čajový zážitek
Vlastnosti
- Chuť: bohatý květinový buket, jemné ovocné tóny a bohatá paleta chutí přecházející do sladkého medu
- Dynamika: pozvolný rozvoj harmonie chutí, barev a vůně mezi nálevy v rozmezí 2 hodin
- Pocit: sladká dlouhotrvající dochuť v rozmezí 2 hodin
Rozšířené informace
- Skladování: skladujte při standartní pokojové teplotě (18-25 ˚C) v suchém (50-60% vlkhosti), temném a nearomatickém prostředí
- Složení: puer čaj
- Trvanlivost: neomezená (vhodné k dlouhodobému uchovávání a zhodnocení)